Sutra počinje Jarun Piknik Festival 2013.

Prvih pet dana svibnja na Jarunu će se trajati novi festival, Jarun Piknik Festival 2013., zamišljen kao druženje u prirodi sa prijateljima uz roštilj.

jarun

Kako ističu organizatori, Jarun Piknik Festival 2013. okupit će najveće regionalne glazbene zvijezde, a otvort će ga Halid Bešlić. Na središnjoj festivalskoj pozornici predstavit će novi album Romanija, ali i svima nam znane stare hitove. Rock pozornicu otvorit će Zabranjeno pušenje. U narednim nas danima očekuju nastupi Jelene Rozge, klape Intrade, Jole, Marijana Bana, Opće opasnosti i drugih.

Festival otvara vrata svim posjetitljeima već u 10 sati ujutro, a u 18 sati naši proslavljeni vaterpolisti i rukometaši, te osobe iz društvenog života Hrvatske pripremat će roštilj u humanitarne svrhe. Posjetitelji Jarun Piknik Festivala za dolazak na lokaciju Otoka hrvatske mladeži od ulaza na Jarunsko jezero mogu koristiti besplatni vlakić koji će prometovati tijekom cijelog dana. U slučaju kiše svi prostori na kojima se odvija glazbeni program su natkriveni.

Pet će dana posjetitelji moći uživati u vrhunskoj regionalnoj gastronomiji, za najmlađe tu je veliki zabavni park koji će biti otvoren svih pet dana, igraonice i kino, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati zagrebačke mališane.

Ulaz na Jarun piknik festival tijekom dana je besplatan, a nakon 19h naplaćuje se ulaznica po cijeni od simboličnih 20 kuna.