SUPERTALENT: Zagrepčanka i Splićanin svojim će dirljivom nastupom raznježiti gledatelje

Foto: Nova TV

Samo su još dva zlatna gumba u Supertalentu ostala neiskorištena, a već ove nedjelje 11 novih kandidata svojim će nastupima pokušati očarati članove žirija kako bi rezervirali svoje mjesto u polufinalu showa.

Da Supertalent ne poznaje dobne granice potvrdit će šarmantni 83-godišnjak Krešimir Šunjić iz Mostara koji će pokazati vrlo neobičan i rijedak talent. „Imam neobičan talent. Po onome što su ljudi vidjeli, on je među jedinstvenima u svijetu. Kada sam nekim ljudima pokazao, jednostavno nisu mogli vjerovati“, objašnjava Krešimir koji je svoj talent otkrio još kad je imao desetak godina, a o čemu se točno radi gledatelji će tek saznati!

Kategoriji neobičnih talenata pripada i onaj 21-godišnjeg Lovre Stošića iz Tribunja koji će pokazati brzo brojanje slova u riječima i rečenicama. S obzirom na to da je njegov talent usko povezan s matematikom, cilj mu je mlade gledatelje potaknuti na učenje ovog predmeta, a za svoj audicijski nastup ima i jednu skromnu želju. „Možda će mi donijeti slavu, a možda sramotu. Nadam se da se neću osramotiti“, poručuje.

Za dozu smijeha i zabave u studiju pobrinut će se 35-godišnji stand-up komičar Ivan Panić iz Srbije koji voli biti zapažen gdje god se pojavi te Rumunj Liviu Tudor koji će demonstrirati nevjerojatan talent žongliranja s tanjurima.

Čari plesa na šipci pokazat će 30-godišnji Splićanin Ivo Štrkljević i 32-godišnja Zagrepčanka Mia Kuleš koji čine nerazdvojni plesni duo. Oboje se plesom na šipci bave desetak godina, a ujedinili su se nakon što je neko vrijeme Mia bila trenerica Ivi. Svojom koreografijom žele poslati poruku zajedništva i ljubavi, a dirljivom će pričom raznježiti gledatelje pred malim ekranima.

S ciljem da se dobro zabave, članovi plesnog studija My Way izvest će jednu od koreografija s kojom su se dosad predstavljali na brojnim natjecanjima. „Nije da se hvalimo, ali jako smo uspješni“, poručuju članovi grupe koje je trenerica odlučila prijaviti na Supertalent kako bi im priuštila jednu nezaboravnu avanturu.

Iz okolice Pazina na pozornicu će stići mladi harmonikaš Matej Jakša koji obožava zabavljati publiku. „Ja uvijek volim biti na pozornici i skoro nikada nemam tremu, a ako i imam, odmah nestane čim počnem svirati“, poručuje Matej koji jedva čeka stati pred publiku Supertalenta.

Među pjevačkim nadama u petoj emisiji naći će se 18-godišnji Nikola Batinović iz Ploča koji će za svoj audicijski nastup odabrati pjesmu Hanke Paldum te 14-godišnja Vjera Radulović koja će dolaskom na Supertalent ostvariti svoju dugogodišnju želju. Svojim će uvježbanim glasovima prolaz u idući krug natjecanja pokušati izboriti Vokalni ansambl glazbene škole Blagoje Bersa iz Zadra, a na pozornicu će stati i 29-godišnji Marino Marušić kojega je u show prijavila majka. „Jako mi je bitno ispuniti očekivanja moje obitelji današnjim nastupom, ali i meni bi puno značilo jer su oni tu uz mene što god da bilo“, poručuje Marino.