STRAVIČNO: U stanu u Savskom gaju pronašli tijelo starice koja je umrla još u jesen 2018.

Policija
Ilustracije | Foto: PU zagrebačka

U Savskom gaju jučer je pronađeno beživotno tijelo 83-godišnje žene koja je, prema dostupnim informacijama, preminula prije 15 mjeseci.

Tijelo je otkriveno pukim slučajem, i to nakon što su susjedi, uočivši da se na balkonu njenog stana skupljaju golubovi i prave nered, pozvali policiju. Umrla je uz prozor na koji je, pretpostavlja se, pokušavala staviti zavjesu, no gubitak ravnoteže, čini se, bio je koban pa je nesretna žena pala i umrla, piše Jutarnji list.

Vremešna umirovljenica rodom iz Zagorja, umrla je u kasnu jesen 2018. godine kada su je susjedi zadnji put vidjeli. Prema prvim informacijama nema elemenata kaznenog djela.

Susjedi su ostali zaprepašteni jer su mislili da ju je zet zbrinuo u nekom od domova.

“Živjela je sama u tom stanu nakon smrti supruga. A negdje na proljeće 2018. umrla joj je i kćer. Njezina smrt ju je dotukla toliko jako da je počela venuti. Susjeda A. K. bila je vitalna i mučio ju je šećer. Zadnji put sam je vidjela u jesen 2018. kad je završila u bolnici i o tome smo obavijestili njezina zeta. Nakon dva dana otpuštena je na kućnu njegu pa mi se došla javiti. I to je bio zadnji naš susret. Zvonila sam joj iz tjedna u tjedan. Zvala ju na telefon. Uzalud. Mislila sam stoga da ju je zet smjestio u nekom domu. Naježila sam se kad smo otkrili u zgradi da je godinu i pol ležala mrtva s druge strane zida. Nije se osjećao nikakav smrad”, ispričala je za Jutarnji list jedna susjeda.

Komentari