STRAVIČAN PRIZOR U SOPOTU: “Žena bila umotana u tepih. Je li je netko bacio ili dovukao?”

Policija
Ilustracija | Foto: ZG express

U Zemljakovoj ulici u Novom Zagrebu zagrebačka je policija jutros oko 7.30 sati pronašla je tijelo žene. Tijelo je bilo ispred ulaza u podrum koji je inače zaključan.

“Ja sam spavala. Čula sam kao da netko nešto vuče i zatim dva udarca. Probudilo me i uplašilo. To je bilo oko 7 ujutro. Nisam znala što se događa”, izjavila je za 24 sata stanarka zgrade u Zemljakovoj ispod čijeg prozora je pronađeno tijelo.

Njen suprug išao je pogledati što se događa. Pred zgradom su već bili Hitna pomoć i policija.

“Ono što sam vidio je da je žena bila umotana u tepih. Vidio sam da joj je otpala tenisica. Ne znam što se dogodilo. Je li ju netko bacio ili dovukao?”, rekao je stariji muškarac koji je još u šoku kao i njegova supruga.

Stanari Zemljakove ispričali su kako se oko 5 sati čula i svađa muškaraca te vrisak. Tek su kasnije čuli sirene. Nagađaju da se ne radi o nekome od njihovih susjeda jer svi sve znaju.

“Čim su policajci počeli razvlačiti plavi šator ispred ulaza u zgradu, počele su špekulacije da je sumnjiva smrt, zapravo ubojstvo. Sopot je inače miran kvart što se takvih krvavih zločina tiče, ali oduzeti nekome život, ako je to istina, stvarno je za svaku osudu i doživotni zatvor”, izjavila je jedna stanovnica Zemljakove za Jutarnji list.

Prostor gdje je djevojka pronađena je podrum koji je tijekom Domovinskog rata služio kao sklonište.

“Nakon rata, naš jedan susjed zaposjeo je taj prostor i stavio lokot. U njemu je čuvao časopise o ribolovu. I mi stanari od tada zapravo u taj dio nismo odlazili. A jutros, tko je djevojku našao, ne znam. Limeni poklopac je bio podignut, a djevojka je ležala na stepenicama naglavačke, a iza njezine glave su druga vrata koja su bila zatvorena i kroz koja se ulazi u podrum”, izjavio je za Jutarnji jedan stanar zgrade.

Komentari