ŠTO MU JE BILO?! 64-odišnji vozač projurio kroz crveno pa bježao policiji, najprije autom, a zatim pješice

Policija
Ilustracija | Foto: ZG express

Zanimljiva potjera događala se u ponedjeljak u Donjim Sveticama. Vozač (64), čije ime policija ne otkriva, projurio je kroz crveno pa se dao u bijeg.

U ponedjeljak 11. studenog oko 14.50 sati 64-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke VW Polo zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Ulice Kneza Branimira u smjeru zapada, objavila je Policijska uprava zagrebačka.

Dolaskom do Ulice Donje Svetice nije se zaustavio na crveno svjetlo na semaforu što je uočio policijski službenik koji mu je dao znak da se zaustavi, a što je 64-godišnjak odbio učiniti te je nastavio vožnju Ulicom Donje Svetice.

U bijegu se kretao slalom vožnjom te dolaskom do raskrižja s Planinskom ulicom nastavio vožnju u suprotnom smjeru. Dolaskom do kućnog broja 13 izašao je iz vozila i počeo bježati pješice, međutim policijski ga je službenik sustigao i uhitio te doveo u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je za 64-godišnjakom raspisano više potraga zbog čega je prepraćen u zatvor. Za prometne prekršaje izdan mu je prekršajni nalog u stjecaju, objavila je policija.

Komentari