SRCE ZA ZADAR: Klapa Intrade predvodi veliki humanitarni koncert u Lisinskom

klapa_intrade_700

Klapa Intrade priprema se za nastup na velikom humanitarnom koncertu ‘Srce za Zadar’ koji je na rasporedu 11. svibnja 2016. godine u 20,00 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Kako se doznaje, predvodnik najpoznatije hrvatske klape Tomislav Bralić iznimno je ponosan što je dio obilježavanja 20. obljetnice Kluba zadarskih studenata te za tu priliku najavljuje poseban repertoar pun emocije koji će bez sumnje posjetitelje ostaviti bez daha.

Uz klapu Intrade na humanitarnom koncertu u organizaciji Kluba zadarskih studenta kojim posjetitelji kao i izvođači pomažu Zadarskoj bolnici u kupnji prijeko potrebne medicinske opreme nastupit će i zadarske glazbene zvijezde Mladen Grdović, grupa Forum, Marina Tomašević, Đani Maršan, Bepo i David, klapa Niko, Emilija Kokić, Duško Lokin i Ivica Sikirić Ićo.

Klapa IntradeKoncert se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, a prikupljena sredstva od ulaznica namjenjena su kupnji kupnji aparata naziva Histeroskop.

Nabava ovog aparata, koji je standardni u gotovo svim razvijenim zemljama, stručnjacima Zadarske bolnice uvelike će olakšati dijagnostiku i liječenje brojnih bolesti maternice.

Ulaznice za koncert Srce za Zadar po cijenama od 100, 120 i 150 kuna mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.

Foto: Press