Spektakl “Crna kuća – mjuzikl u boji” od 18. listopada ponovo na pozornici

Najveći i najurnebesniji kazališni spektakl u regiji, “Crna kuća – mjuzikl u boji”, prvu je sezonu igranja zatvorio s više od 20.000 gledatelja i prepunim dvoranama u kojima se tražila karta više, ali i brojnim pitanjima koja su ostala bez odgovora…

Hoće li neodoljivo zli biskup Hudi napokon pošteno izblagosloviti vješticu Rosu? Hoće li ‘Lex Orković’ dopustiti izručenje biskupa Stjepana Kaptolu ili će nam Turci nametnuti sankcije? Izdaje li Pater u svojoj krčmi račune? Je li rasplesani franjevac koji svijetli u mraku zaista čudo?

crna-kuca3

Druga sezona mjuzikla, koji svoja vrata ponovo otvara 18. listopada 2013. u 19.30. u Kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu, na sva ta pitanja – neće donijeti odgovor, ali će zato donijeti još luđu zabavu, još više smijeha i još raspjevaniji i rasplesaniji ansambl kojeg predvodi popularni pjevač Damir Kedžo u ulozi biskupa Hudija, zatim Dunja Fajdić i Antonia Barišić kao naivne Gričanke, Marija Kolb kao vještica Rosa, te Hrvoje Foretić kao naočiti Juraj.

Humor koji ismijava svakodnevicu, pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend i majstorska režija jamčili su vrhunsku zabavu protekle sezone, te spektakl koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla. Još više možete očekivati ove jeseni u novoj sezoni, jer će jesen biti vruća i žestoka, ispunjena pjesmom, plesom, vriskom i intrigama s Griča i Kaptola, novim ljubavnim jadima gričkih šopingholičarki i vještica, podlim kaptolskim igrama i borbom za vlast, te bogatom kostimografijom i scenografijom koja ostavlja bez daha.

Svi oni koji do sad nisu imali prilike pogledati ovu urnebesnu komediju bez dlake na jeziku, smješniju i od naših političara, priliku za nezaboravnu zabavu i pregršt smijeha imaju već idući tjedan, a neponovljivo društvo s Griča i Kaptola čeka Vas raširenih ruku.

Ulaznice za predstavu 18. listopada 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti putem servisa www.ulaznice.hr online ili u svim poslovnicama te od 07.10.2013. na blagajni kina Studentski centar, Savska 25, Zagreb.