Spasimo jedan mali život! Za Mašino liječenje nedostaje još 300.000 kuna

Do sada je za liječenje teško bolesne Maše Lucić prikupljeno oko 700.000 kuna, a kako bi došli do potrebnog milijuna već od petka organizirana su brojna događanja.

masa

Zaprešički dječji vrtić “Maslačak” u čijoj je grupi “Ribica” i Maša ovog petka, 07.6., održat će tradicionalnu godišnju završnu svečanost u Pučkom otovrenom učilištu Zaprešić s početkom u 16 sati pod nazivom “Malo dijete, veliko srce” gdje će se skupljati donacije za Mašu koje će biti uplaćene na njezin račun. Moto klub “Ban” organizirao je u petak 7. i subotu 8. lipnja moto susret na nogometnom igralistu Croatia u Pojatnom, a prihodi od donacija namijenjani su za Mašu.
Subota je u Zaprešiću također aktivan dan, osim već najavljivanog Jelačić bala u Novim Dvorima koji počinje u 17 sati, na zaprešičkim teniskim terenima održava se teniski turnir u parovima, a kotizacija po osobi iznosi 100 kuna. Prihodi od turnira biti će uplaćeni na Mašin račun.
Udruge “Puce Cure s Trešnjevke” i “Mala zvijezda” u subotu od 9 do 15 sati na igralištu IX. gimnazije u Dobojskoj ulici u Zagrebu organiziraju dvorišnu rasprodaju prihodi koje su namijenjeni Maši. Vrijedi i napomenuti da će, prema najavama, na ovu rasprodaju doći osobno zagrebački gradonačelnik Milan Bandić oko 11 sati. Šetnica u Zaprešiću ove nedjelje, 09. lipnja, biti će vrlo aktivna. Za pomoć Maši održava se humanitarni trening pod nazivom “Workout za Mašu”.
I sljedeći tjedan ne izostaju aktivnosti. U kampanju za pomoć maloj Maši uključilo se i Dječje kazalište “Trešnja” iz Zagreba s glumcem Kristijanom Ugrinom te će prihodi od predstave pod nazivom “Bonton ili kako pristojno provesti dan” koja se održava u utorak 11. lipnja 2013. godine s početkom u 18 sati biti donirani Maši. Karte za predstavu po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti na blagajni kazališta ili rezervirati online putem njihovih stranica.
Pučko otvoreno učilište Zaprešić u srijedu 12. lipnja s početkom 19 sati zatrest će se od smijeha jer u goste dolazi kazališna nakupina “Gemišt” koju čine Vid Balog, Davor Dretar – Drele i Luka Bulić s predstavom atraktivnog naziva “Remetinec”. Karte za ovu predstavu mogu se kupiti po cijeni od 50 kuna u Art caffeu Podstupi u Zaprešiću kao i zaprešičkoj srednjoj školi te Visokoj poslovnoj školi “Adam Baltazar Krčelić”. Na ulazu u dvoranu biti će postavljena i kutija za donacije.
Završnica akcije za Mašu predviđena je za drugu subotu, 15. lipnja na zagrebačkoj špici gdje će se Hrabri Medo i njegovi poznati i slavni prijatelji družiti s građanima od 10 sati.

Teško bolesnoj djevojčici pomoći možemo pozivom na broj telefona 060 9014.

Novac možete uplatiti na račun u RBA: 3114394615
ili IBAN: HR6824840083114394615