Službeni rezultati: Bernardić ostaje na čelu zagrebačkog SDP-a

Službeni rezultati: Bernardić ostaje na čelu zagrebačkog SDP-a

I službeno je potvrđeno Davor Bernardić osvojio je 64,52 posto glasova, te je tako utrka za predsjednika zagrebačkog ogranka SDP-a riješena već u prvom krugu.

Njegovi protukandidati Gordan Maras i Mirando Mrsić osvojili su po 13,87, te 21,60 posto glasova. Na izbore je izašlo 63,1 posto članova, a bilo je 98,94 posto važećih listića, javlja Dnevnik.hr.

Predsjednik Gradske izborne komisije Božidar Vidović izvijestio je i da je na današnje izbore izašlo 63,11 posto članova SDP-ove zagrebačke Gradske organizacije.

“Hvala vam što ste vjerovali u mene i što još uvijek vjerujete, jer i ja vjerujem u vas”, izjavio je Bernardić nakon objave rezultata u prostorijama SDP-a u Zagrebu.

Predsjedniku zagrebačkog SDP-a Davoru Bernardiću među prvima je na pobjedi čestitao predsjednik Republike Ivo Josipović.

Dodao je kako je tijekom večeri imao petsto neodgovorenih poziva na mobitel, a na pitanje je li mu čestitao i premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović, novi-stari šef najveće SDP-ove gradske organizacije rekao je: “Pretpostavljam da je među tim pozivima bio i njegov.”

Komentari