Sjajnim nastupom na Šalati Prljavci započeli dugo očekivanu turneju

Dugo očekivana Pantastic turneja službeno je otvorena! S prepune zagrebačke Šalate Prljavci kreću na veliku turneju, a prvim u nizu koncerata bez daha su ostavili tisuće fanova.

houra

Vatromet i usijana atmosfera – ove subote Šalata je doživjela koncert svjetskih razmjera.

Velika Pantastic turneja otvorena je pravim glazbenim i produkcijskim spektaklom na krcatoj Šalati.

Prvi puta u gotovo četrdesetogodišnjoj karijeri Prljavo Kazalište izašlo je pred svoju publiku na zagrebačkoj Šalati.

Kemija na sceni i kemija u publici, od gromoglasnog zazivanja benda, do euforije kada su napokon stupili na scenu.

“Dobra večer Zagrebe. Kad smo razmišljali o set listi ovog koncerta, mislili smo ‘kako početi’. I bilo je više načina, ali ipak smo odabrali ovaj, jer treba početi tamo i onako kako je sve s nama i počelo”, – pozdravio je Jajo tisuće vjernih fanova uz prve taktove ‘Radio Dubrave’.

Hit za hitom, voljena pjesma za voljenom pjesmom, publika svih generacija koja pjeva sve pjesme i Prljavci – zaista – nikada bolji! ‘Zbogom dame, zbogom prijatelji’, taj poetični završetak spektakla, došao je prebrzo.

Oduševljeni nenadmašni Prljavci, oduševljena publika i besprijekorna produkcija – zaista ne može bolje!

Savršena uvertira ovom večernjem koncertnom druženju bilo je druženje u nešto intimnijoj atmosferi – vjerni fanovi imali su ove subote u sklopu Pantastic zone na Trgu bana Jelačića priliku družiti se sa svojim Prljavcima uz fotografiranje i autograme, a uzbuđenje zbog nadolazećeg koncerta moglo se osjetiti u zraku.

prljavo_kazaliste

Uz Prljavo Kazalište, Pantastic zona na Trg je dovela dobrodošlo osvježenje, zabavne aktivnosti i hrpu nagrada!

Nakon i izuzetno uspješnog otvorenja u Zagrebu, Pantastic turneja kreće dalje. Prva na redu je Koprivnica u koju Prljavci stižu već 06.06.2015. i u kojoj nas, po svemu sudeći, čeka još jedan vrhunski glazbeni spektakl nakon cjelodnevnih zabavnih aktivnosti i druženja na glavnom gradskom trgu.

Foto: Dunja Dopsaj