Severina otvorila Rujanfest, privukla 45.000 posjetitelja

Rujanfest je otvoren! Rekordnih 45 000 ljudi posjetilo je prvog dana veliki gastro – zabavni grad nadomak Zagreba koji će sljedećih dana biti centralno mjesto zabave u Hrvatskoj.

severina-2-630

Najpopularnija regionalna glazbenica Severina svojim je najvećim hitovima zapalila tisuće rasplesanih obožavatelja koji su pjesme kao što su Lola, Tarapana, Djevojka sa sela pjevali u glas.

West pozornicu sinoć je otvorila sarajevska rock grupa Crvena jabuka, a najljepše dalmatinske pjesme zapjevala će jedna od najtraženijih hrvatskih klapa Rišpet. Do posljednjih su mjesta bile ispunjene i brojne kuće poput Sarajevske, Rakijarnice, Slavonske, Makedonske, Zagorske kuće.

Vlak smrti i brojni drugi zabavni sadržaji privukli su i najmlađe. Glumac Emir Hadžihafisbegović napravio je nezapamćenu feštu u Sarajevskoj kući u kojoj se tražilo mjesto više.

Prvog dana Rujanfest su posjetile i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput KHL-ovca Saše Martinovića, kapetana srpske vaterpolo reprezentacije Filipa Filipovića i suigrača Dušana Markovića, glumca Mislava Čavajde, baletana Tomislava Petranovića, dizajnerice Anamarije Asanović, televizijske urednice Martine Podgorski, poduzetnika I direktora INGRA grupe Igora Oppenheima, manekene Iris Rajčić i brojnih drugih.

Večeras će na Rujan pozornici po prvi puta zapjevati Željko Samardžić, dok će se na pozornici West predstaviti Miroslav Ilić.

crvena-jabuka-630

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Novosti su Trg Zagrebačke županije na kojoj će se predstavljati svi gradovi, Pivski trg sa više od 80 vrsta piva te Vinska cesta, a za sve one željne adrenalinske zabave i uzbuđenja tu je i veliki zabavni park sa vlakom smrti.