SCENA AMADEO: Na otvorenju nastupaju Gabi Novak i Matija Dedić

SCENA AMADEO: Na otvorenju nastupaju Gabi Novak i Matija Dedić
Foto: Press

U prvom tjednu Scene Amadeo čekaju nas nastupi Gabi Novak i Matije Dedića sa koncertom Amigo, kao i zajednički nastup Miroslava Tadića, Yvette Holzwarth i Rade Šerbedžije.

U srijedu, 03. srpnja na gornjogradskoj pozornici vodeći hrvatski pijanist Matija Dedić i glazbena diva Gabi Novak predstavljaju se zagrebačkoj publici koncertom Amigo.

Arsenovi najmiliji te njegov “vječni” pijanist Branko Bulić-Bula koncertom AMIGO podsjetit će nas na velikog glazbenika, pjesnika i kantautora.

Od osnutka Scene Amadeo daleke 2000. godine, sve do 04. srpnja 2015. godine kada se posljednji put popeo na pozornicu koju je toliko volio, Arsen je na njoj održao više od 40 koncerata koji su, svaki za sebe, bili svečanost riječi, glazbe i poezije.

U subotu, 06. srpnja, dva vrhunska profesionalca – glumac Rade Šerbedžija i gitarist Miroslav Tadić – još će jednom, ovaj put zajedno sa sjajnom američkom violinisticom Yvette Holzwarth, publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na Sceni Amadeo.

Prijateljstvo i poslovna suradnja Rade Šerbedžije i Miroslava Tadića rezultirala je zapaženim koncertnim nastupima i dvama albumima: “Imam pjesmu za tebe” i “Ponekad dolazim, ponekad odlazim”.

Svestrani umjetnik koji je svjetsku slavu stekao ulogama u holivudskim filmovima i gitaristički virtuoz već godinama njeguju svoju suradnju, upravo na svojim nastupima s puno strasti prenose vlastitu interpretaciju i emocije i odvode publiku na neočekivano putovanje kroz omiljene hitove koji publiku ne ostavljaju ravnodušnom

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Hrvatskog prirodoslovnog muzeja u Demetrovoj 1 te putem web stranica www.ulaznice.hr i www.eventim.hr .

U slučaju kiše koncerti će se održati u Kazalištu Kerempuh, Ilica 31.