Savjetodavni centar Erste banke u Ulici Ivana Lučića zatvara se zbog preuređenja

Erste banka i Erste Card Club dvjema zagrebačkim bolnicama doniraju 1,3 milijuna kuna

U petak, 26. lipnja, Savjetodavni centar Erste banke u Ulici Ivana Lučića u Zagrebu, prestaje s radom u dosadašnjem izdanju, priopćeno je iz Erste banke.

Naime, kreće rekonstrukcija samog centra te ulaznog prostora i predvorja poslovne zgrade Erste banke. Projekt će se odvijati u dvije faze, a dovršetak prve faze i ponovno otvaranje Savjetodavnog centra Lučićeva predviđeno je za 15. rujna.

Dovršetak druge faze projekta očekuje se mjesec dana kasnije, 15. listopada.

Dotad, klijentima će na raspolaganju biti nova samouslužna non-stop zona s brojnim multifunkcijskim uređajima, a na ulazu će ih dočekivati djelatnik Savjetodavnog centra koji će im pomoći sa snalaženjem na uređajima.

Klijentima će biti dostupni i sefovi, dok će poslovni klijenti moći neometano dolaziti na sastanke sa svojim financijskim zastupnicima. Ostalo financijsko poslovanje može se obaviti u poslovnici Peščenica na adresi Ulica grada Vukovara 269d, u ostalim poslovnicama Erste banke ili korištenjem usluga online bankarstva Erste banke, NetBankinga ili mBankinga.

Radno vrijeme poslovnica može se provjeriti na stranici Erste banke.

Transformirani savjetodavni centar uređen prema uslužnom modelu u fokus će staviti odnos s klijentom, njegovo zadovoljstvo u poslovanju s bankom te jednostavne i transparentne proizvode i usluge.

Kao i ostale transformirane poslovnice, bit će podijeljen u nekoliko zona, uključujući zonu dobrodošlice, koja je ujedno i centralno mjesto u kojoj se klijent dočekuje te potom upućuje u jednu od zona u kojoj mu se, ovisno o razlogu posjeta, posvećuje posebna pažnja. U novoj poslovnici nalazit će se i samouslužna zona opremljena modernim uređajima, čime se dio transakcija preusmjerava s blagajničkih pultova.

Važnu ulogu u novom konceptu ima i tehnologija, koja je prilagođena fleksibilnom radnom mjestu zaposlenika te omogućuje njihovo povezivanje s partnerima banke kroz korištenje video-chat tehnologije.

Prema ovom je modelu dosad preuređeno ukupno devet poslovnica Erste banke diljem Hrvatske.

Komentari