Sanja Doležal i inovatori oduševljeni ‘Crnom kućom’

Crna Kuća danima je rasprodana, a u večerašnjoj su predstavi uživali inovatori iz 31 zemlje svijeta. Zarazna glazba i dobra energija prenijela je poruku i šalje je dalje u svijet.
crna-kuca-630-1
Iako svi nisu razumjeli tekst oduševljeno su pljeskali na svaki takt i ples glumaca ovog najgledanijeg hrvatskog mjuzikla u ovoj godini.
Od Japanaca i Kineza do Rusa i Amerikanaca pa čak i Kenijaca, više od 300 sudionika Inove 2013., jedne od najvećih svjetskih manifestacija koje okupljaju najvrsnije inovatore na svijetu, pogledalo je najurnebesniji i najoriginalniji domaći spektakl Crna kuća. Oduševljenje nisu krili ni glazbenica i TV voditeljica Sanja Doležal, Emilija Kokić, sportaš Mario Vekić i još više od tisuću posjetitlja kina Studentski centar.
Goste inovatore pozdravio je i Ladislav Prežigalo, autor priče ovog spektakla i promicatelj hrvatskog inovatorstva u svijetu, a ovog puta i kako je sam rekao inovator Crne Kuće. Inače, Prežigalo je nakon izvedbe najavio i novu predstavu koja će također u već dokazanoj produkciji B GLAD Produkcije, zaživjeti u prvoj polovici 2014. i ovoga puta bit će riječ o urnebesnoj komediji i to pod nazivom Spisak.
Njome će Prežigalo pokazati kako se politika uspješno ponekad može voditi samo – preko kreveta, a dužan neće ostati ni aktualnoj političkoj situaciji.
Svi koji nisu uspjeli na vrijeme ugrabiti svoje ulaznice neka ne očajavaju, iduća kazališna izvedba najgledanijeg mjuzikla u gradu na rasporedu je u petak, 06. prosinca stoga požurite na blagajnu kina Studentskog centra i osigurajte svoje mjesto.
Zbog velikog interesa preporuča se kupovina ulaznica u pretprodaji po cijeni od 80, 100 i 120 kn putem servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni Kina Studentskog centra. Sve informacije vezane uz Crnu Kuću i popuste na cijenu ulaznica mogu se pronaći na www.crnakuca.com.