Rujanfest: Sedma večer u znaku Sarajeva

Veliki gasto – zabavni grad nadomak Zagreba, sinoć je bio u znaku Sarajeva. Legenda narodne glazbe, pjevač prepoznatljivog glasa i miljenik zagrebačke publike ali i cijele regije Halid Bešlić opet je pokazao zašto je jedan od najvećih.

rujanfest-3
[nggallery id=10]

“Miljacka”, “Prvi poljubac”, “U meni jesen” je pjevale su tisuće obožavatelja u prepunom šatoru ispred Rujan pozornice.

Na drugoj West pozornici čuli su se zvicu evergreena rock glazbene scene u izvedbi jedinstvenog Zabranjenog pušenja. Sejo i ekipa vratili su se na najveći zabavni spektakl u Hrvatskoj i ponovo zasvirali “Pišonju i Žugu”, “Jugo 45”, “Zenicu” ali i brojne druge hitove.

Sarajevska kuća i njihov domaćin Emir Hadžihafisbegović bili su zaduženi za salve smijeha, zvuke sevdalinka i neodoljive mirise čarobnog Sarajeva. Makedonska kuća sinoć je ponovo ugostila sjajne dečke iz grupe Mejaši. Mladi tamburaši u starkama svirali su do dugo u noć, a osim neponovljive Zorice, pjevale su se najpoznatije tamburaške pjesme ali i pop rock pjesme u obradi ove šestorke iz Varaždina.

Večeras se na Rujan pozornicu vraća lijepa splićanka Jelena Rozga kojoj će se pridružiti i RNB grupa iz Zaprešića Connect dok će publiku na West pozornici po prvi puta zabavljati osebujni Siniša Vuco.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala. Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, a nakon toga karte za sve koncerte mogu se kupiti na blagani po cijeni od simboličnih 20 kn.