Rujanfest 2013.: Vrhunska glazbena gostovanja, bogata gastro ponuda, zabavni park…

Najveća regionalna jesenska manifestacija Rujanfest 2013. najavljuje ovogodišnje druženje. U deset dana od 13. – 22. rujna 2013. na prostoru kod trgovačkog centra Westgate očekuju nas vrhunska glazbena gostovanja.

Rujanfest
Tu je, ističu organizatori, i bogata gastro ponuda iz cijele Hrvatske i regije, zabavni park te brojna druga iznenađenja.

“Ovogodišnje šesto izdanje Rujanfesta održava se ponovno u Zaprešiću, na prostoru kod Westgatea. Za sve posjetitelje omogućili smo besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. U ponešto izmjenjenom konceptu očekuje nas do sada najbogatija gastro ponuda, brojni edukativni sadržaju, ali i koncerti koji će nas dobro zabaviti u deset jesenskih dana!” – izjavila je Anita Tuček iz organizacije Rujanfesta.

Više od 200 000 posjetitelja prošlo je kroz brojne sadržaje prošlogodišnjeg Rujanfesta. U gastro kućama popijeno je više od 850 hektolitara piva. Kako su dani prolazili posjetitelja je svake večeri bilo sve više i više. Na koncertu kraljice estrade Jelene Rozge i Maje Šuput oboren je rekord Rujanfesta sa 25 000 raspjevanih obožavatelja.