Rujana Jeger predstavila knjigu u Životinjskom kutku

Spisateljica Rujana Jeger predstavila je ove subote svoju novu knjigu o ljudima i psima ‘Bez dlake na jeziku’ u Životinjskom kutku. U svome djelu Rujana Jeger daje vlastiti osvrt na odnos čovjeka i psa, a predstavlja vrlo zabavno i korisno knjizevno djelo za sve vlasnike ovih kućnih ljubimaca i onih koji će to tek postati.

rujana-jeger-knjiga
Životinjski kutak je bio idealno mjesto za promociju knjige ‘Bez dlake na jeziku’ jer je zamišljen kao veselo, zanimljivo i humano mjesto s ciljem jačanja svijesti javnosti o savjesnom ponašanju i brizi za naše najbolje prijatelje – životinje.

Svi prisutni bili su oduševljeni spontanošću Rujane Jeger koja je kroz humor i zabavne anegdote koje je čitala iz svoje knjige dala vlasnicima kućnih ljubimaca korisne savjete. Njena kujica Joy je također bila neizostavan dio promocije knjige ,Bez dlake na jeziku’, jer je njeno odrastanje i odgoj bilo inspiracija za pisanje knjige.

Životinjski kutak je tako bio prvi put domaćin predstavljanju knjige, kojem su prisustvovali brojni posjetitelji i njihovi kućni ljubimci. Druženje uz kavu za ljude, te pseće kolačiće za ljubimce završilo je autoričinim potpisivanjem knjiga.

U Kutku se tako može nabaviti primjerak ove zanimljive knjige sa životinjskom tematikom po promotivnoj cijeni.