Robna kuća IKEA Zagreb ponovo otvorena, restoran i dječja igraonica čekaju bolja vremena

Robna kuća IKEA Zagreb ponovo otvorena, restoran i dječja igraonica čekaju bolja vremena
Foto: Press

Od ponedjeljka, 27. travnja, robna kuća IKEA Zagreb ponovo je započela s radom, sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske o ublažavanju mjera protiv koronavirusa.

Robna kuća IKEA Zagreb u novim će uvjetima imati i novo radno vrijeme – za posjetitelje će biti otvorena od ponedjeljka do subote, jednokratno, od 11 do 19 sati. Sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o radu trgovina, IKEA Zagreb nedjeljom neće raditi.

Robna kuća IKEA Zagreb ponovo otvorena, restoran i dječja igraonica čekaju bolja vremena
Foto: Press

Kupovina će biti organizirana tako da se poštuju sve propisane mjere – fizičke udaljenosti, higijenskih standarda i dezinfekcije prostora, i uvijek u skladu s preporukama Nacionalnog stožera, priopćeno je iz robne kuće IKEA Zagreb.

“Veselimo se nastavku rada robne kuće IKEA Zagreb. Naša robna kuća više je od mjesta kupovine, ona je i veliki izložbeni salon u kojem građanima nudimo razna rješenja i inspiraciju za bolji život kod kuće, te stoga čini važan dio u cjelokupnom procesu odabira namještaja i dodataka za dom. Od početke epidemije u tvrtki IKEA Hrvatska dali smo sve od sebe kako bismo zaštitili radna mjesta i osigurali 100-postotne prihode za svih 611 zaposlenika, što će nam olakšati i ponovo pokretanje poslovanja. Kao i tijekom ovog privremenog razdoblja kada smo imali otvorenu samo internetsku trgovinu, i nadalje ćemo primjenjivati sve zdravstvene mjere i preporuke“, istaknuo je Nikolaos Migkianis, direktor robne kuće IKEA Zagreb.

Uz ponovno otvaranje robne kuće, aktivirana je i usluga Klikni i preuzmi, pa građani opet mogu doći i preuzeti pošiljke koje su prethodno naručili putem internetske trgovine.

Restoran i bistro za posjetitelje, kao i dječja igraonica Småland, do daljnjega ostaju zatvoreni, ali svi kupci mogu posjetiti trgovinu švedskim namirnicama u prizemlju robne kuće te se opskrbiti lososom, mesnim okruglicama ili švedskim džemovima.

Još neko vrijeme zatvorenima ostaju i dostavni centri u Rijeci, Splitu, Zadru, Dubrovniku i Osijeku, u kojima su građani mogli besplatno preuzeti svoje pošiljke koje su prethodno naručili putem internetske trgovine. O njihovom ponovnom otvaranju IKEA će građane naknadno obavijestiti.

Komentari