Urnebesni Robert Knjaz priprema novi serijal “Glup kao kokoš, tvrdoglav kao magarac” [VIDEO]

Robert Knjaz - Glup kao kokoš, tvrdoglav kao magarac
Foto: HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) najavila je novi serijal jednog od najoriginalnijih autora u nas – nenadmašnog Roberta Knjaza, pod znakovitim nazivom “Glup kao kokoš, tvrdoglav kao magarac”.

Iako je do početka emitiranja preostalo još nekoliko tjedana – serijal u program Hrvatske televizije kreće u nedjelju, 3. siječnja 2021. u prime-timeu na HTV-1, ovom prigodom vam predstavljamo glavne informacije o novih 8 epizoda Knjazova serjala koji će vas nedjejom navečer u 20:10 zacijelo opet prikovati uz male ekrane i tipku na vašem daljinskom upravljaču s oznakom – HTV1!

Robert Knjaz - Glup kao kokoš, tvrdoglav kao magarac
Foto: HRT

Ovaj edukativni, zabavni i veseo serijal pružit će vam pregršt zabavnih, ali i nevjerojatnih činjenica o životinjama koje poznajete, ili ste misli da poznajete. Poput serijala „Hrvatski velikani“, Knjaz vam sada prod svjetla reflektora dovodi životinjske velikane bez kojih ne bi bilo ni ljudske civilizacije kakvu je danas poznajemo.

Ne postoji gledatelj koji ne zna za kokoš, kravu, ovcu, svinju – no koliko zaista znamo o tim životinjama? Znate li da je kokoš prvi rođak Tiranosaura, te životinja s jednim jajnikom? Što je bilo prvo kokoš ili jaje te zašto Lady Gaga i Oprah imaju kokošinjce? Znate li da u Americi kokoši nose pelene, da koke sviraju klavir i znaju matematiku, u što smo se uvjerili na licu mjesta.

“Provjerili smo i zašto svinja ima nos kao utikač za struju, te kako izgleda jahanje krava. Joga s kozama svjetski je trend, a kako izgleda najružniji pas na svijetu, tko i zašto klonira svoje pseće i mačje ljubimce, kako izgleda dom žene koja živi s 1000 mačaka, te groblje na kojem je Chuck Noriss pokopao svoja dva psa i još mnoštvo neviđenih životinjskih informacija pogledajte u ovom serijalu za cijelu obitelj!”, ističe se u najavi novog televizijskog projekta

Robert Knjaz - Glup kao kokoš, tvrdoglav kao magarac
Foto: HRT

U serijalu gostuju brojni domaći i strani sugovornici, snimali smo po cijeloj Hrvatskoj, te na brojnim lokacijama u USA, a nije nas zaustavila ni covid 19, pa smo pred kamere dovedli brojne svjetske stručnjake i životinjske zvijezde putem „corona skypa“. Neviđeno, nikad viđeno!

I za kraj ovog kratkog opisa novog projekta urnebesnog Roberta Knjaza dodajemo i znakoviti Knjazov “P.S.”: znate li da još uvijek postoje kulture u kojima žene doje praščiće, te da svinju možete pronaći u čak 500 proizvoda oko sebe, kao npr. u četkici za zube, kočnicama automobila ili u vašem ružu za usne… Dovoljno, zar ne?

U svakoj epizodi u trajanju od 52 minute Knjaz i njegovi “sinovi” obrađuju jednu domaću životinju, te sve poznate i još više nepoznate zanimljivosti o njima. Dakle, serijal se sastoji od ovih osam epizoda: Kokoš, Domaća perad (guska, patka, puran), Svinja, Krava, Ovca + koza, Magarac (tovar) + konj, Pas i Mačka.