Rihana očekuje svemirce, angažirala agenta da je zaštiti

Popularna pjevačica Rihanna, poznata i po svom ekscentričnom ponašanju, sada je privukla pažnju svojom opsjednunošću izvanzemaljcima.
rihanna-630

Rihanna, naime, vjeruje da će kad-tad posjetiti našu planetu i već se pripremila za zaštitu od eventualnih neugodnosti koje bi joj oni mogli prirediti.

Naime, kako piše Jutarnji list, na listi njenih zaposlenika našao se agent koji prati slučajeve uočavanja NLO-a na nebu, te o njihovim kretanjima informira 25-godišnju pjevačicu.

“Rihanna je uvijek bila uvjerena da će izvanzemaljci sletjeti na Zemlju još dok ona bude živa. Stoga je unajmila agenta da je informira o događajima u Nevadi povezanim s NLO-ima. Agent se Rihanni javlja iz motela Little A’Le’Inn koji je okupljalište lovaca na NLO-e, a nalazi se u blizini poznatog i tajnog vojnog Područja 51. Ovo za nju nije zafrkancija, ona zaista vjeruje u izvanzemaljce i nije još žao trošiti novce kako bi došla do nekih rezultata”, kazao je izvor za Daily Star.

Pjevačica nije željela otkriti koliko mu plaća, ali invazijom ‘malih zelenih’ je, kako kaže, opsjednuta od djetinjstva.

“Dok sam odrastala na Barbadosu, s ocem sam sjedila na terasi i gledala u nebo ne bih li vidjela NLO. Znam da ima života izvan Zemlje i spremna sam na susret s drugom vrstom”, rekla je Rihanna.