PROMOCIJA: “Šapat anđela ljubavi” je knjiga koju mora imati svaki dom

PROMOCIJA: "Šapat anđela ljubavi" je knjiga koju mora imati svaki dom
Foto: Press

Adela nam je poznata kao autorica Transformacijskih principa, uspješna poduzetnica, majka i partnerica, a zovu je intuitivnom čarobnicom radi cjeloživotne komunikacije s anđelima.

U Hrvatskoj je upravo predstavljena knjiga “Šapat anđela ljubavi” na promociji održanoj u ponedjeljak 21. listopada u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu kao prvijenac knjiga duhovne tematike o anđelima domaće autorice.

PROMOCIJA: "Šapat anđela ljubavi" je knjiga koju mora imati svaki dom
Foto: Press

Promociju knjige moderirala je potpuno spontano Doris Pinčić Rogoznica te predstavila goste.

Kroz knjigu o anđelima Adela prenosi životne istine i Transformacijske principe koji čitateljima pomažu da promjene život na bolje i okrenu se rješenjima, a to smo i doznali kroz dvije priče, koje je svima prisutnima pročitala književnica Lara Vrnoga. Knjiga govori i o tome kako je Adela potaknuta vlastitim životnim problemima, od teških početaka, preko previranja, nadanja, uspinjanja i padanja, do uspješnog života kojeg je samostalno i s hrabrošću kreirala, istkala povjerenjem u duhovno vodstvo, odlučila promijeniti svoj život.

Upravo dr.sc. Elviri Mlivić Budeš Adela je zahvalila na podršci, ohrabrenju i mentorstvu u stvaranju njezinog anđeoskog prvijenca. Profesorica književnosti i pedagoginja, a u ovom projektu lektorica Sanja Petrinec priznala je da već po treći puta čita Adelinu knjigu, i bez obzira koliko voli čitati, da se ovoj knjizi iznova vraća jer je uči i podsjeća na životne vrijednosti.

Dragan Petrović, životni partner, kako ga Adela zove, rekao je kako je ponosan na Adelu i sve što zajedno prolaze, te ga je tako njezino stvaralaštvo potaklo na vlastit projekt “Ženska stvar”. Ostaje je još da koju riječ doda i Leon, Adelin sin, no on je sve emocije majčinog velikog događaja sročio u riječi “mama volim te”.

Gromoglasan aplauz publike svjedočio je posebnom trenutku ove nebeske promocije knjige.

Prisutni su publici prenijeli i svoje osobno iskustvo s Adelom i koliko im je pomogla u ključnim životnim trenucima, preokrenula tijek njihovih misli, ponudila rješenja i pokazala kako izaći iz teških i tmurnih životnih razdoblja.

Moderatorica Pinčić Rogoznica zaokružila je promociju ovim riječima: “Adela mi se ušuljala u moj život i život moje obitelji tiho i nenametljivo. Teško mi je objasniti tko je točno Adela, no s ovom knjigom sada je to puno lakše. U ključnim trenucima bila je uz mene i pomogla mi da prevladam i najteže trenutke. Uz ciglicu kave i kekse ‘Domaćica’ knjiga ‘Šapat anđela ljubavi’ je knjiga koju mora imati svaki dom.”

Svoj primjerak “Šapata anđela ljubavi” možete si osigurati preko autoričine web stranice www.adelafrancekovic.com direktno ili u knjižarama “Hoću knjigu” već od ovog tjedna.

Komentari