Proljetno buđenje uz kombinaciju zanimljivih radionica – likovnih, glazbenih i yoge

Foto: Press

Ovog proljeće, točnije od srijede 1. travnja pa sve do nedjelje 5. travnja u bajkovitim Fužinama u Gorskom Kotaru održat će se prvi Soulcraft seminar.

Ženski trio sastavljen od zenyoga učiteljice i aromaterapeutkinje Koraljke Šiletić, akademske kiparice i waldorfske pedagoginje Melite Omeragić te jazz vokalistice i autorice, waldorfske pedagoginje i muzikoterapeutkinje Melite Lovričević, organizira prvi Soulcraft seminar i poziva sve na proljetno buđenje tijela i uma uz yogu, meditaciju, likovnost i glazbu!

Melita Lovričević i Melita Omeragić | Foto: Press

“Tijekom pet dana druženja u inspirirajućem prirodnom okruženju u Fužinama, pod vodstvom stručnih voditeljica vaša tijela, umove i srca probudit će niz pomno osmišljenih yoga, likovnih i glazbenih radionica proučavajući temu četiri velika elementa (voda, vatra, zrak i zemlja) te će se polaznicima kroz vježbe i radionice iskustveno otkrivati obilježja svih elemenata od kojih je, prema drevnim vjerovanjima, sagrađen svemir, ali i vaš unutarnji svijet”, stoji u najavi seminara.

“Nakon dugogodišnje suradnje i ispreplitanja zajedničkih iskustava na seminarima yoge i radionicama glazbe i likovnosti spontano se i izrodila ova ideja. Promatrajući doživljaje i želje naših polaznika i vođene osobnom intuicijom razmišljale smo na koji način u potpunosti potaknuti i iznjegovati tijelo i um, aktivirajući pritom sva osjetila! Tako ćemo u pet dana obnavljajućeg druženja na seminaru, multisenzornim pristupom kroz niz zabavnih, edukativnih i pomno osmišljenih yoga, likovnih i glazbenih radionica proučiti temu četiri velika elementa i pristupiti sebi na jedan posve nov, svjež način, umom početnika, probudivši naše tijelo i um!”, izjavila je Koraljka Šiletić, jedna od voditeljica seminara, zenyoga učiteljica i aromaterapeutkinja.