„Prodajem sina debila, a može i zamjena za drva!“

Oglas za sina na internetskoj stranici pik.ba u BiH objavio je otac iz Zvornika, i to u kategoriji domaće životinje “konji”, cijena je “po dogovoru”, a može zamjena za “bukova drva ili zimine”. U kratkom opisu otac piše da je njegov sin “neljebar i neradnik”, a u detaljnom opisu kaže da prodaje “sina debila ili poklanjam nekom tko će ga moći uzdržavati”.

sindebil

“Spava do podne, jede, šminka se pola sata.. ide na kavu sa starijim djevojkama i tetkicama… dođe ujutro u 5 ofucan kao lovačka kuja, i opet jede i tako sve u krug”, piše u detaljnom opisu svoga sina otac u oglasu.

Žali se da mu sin neće ništa raditi nego samo traži novac za kavu i cigarete. “Nije jako naporan jer je rijetko kod kuće”, piše dalje otac i dodaje da se “uživa napiti i tražiti batina”. Posebno je napomenuo da sina treba držati trijeznog te će tada “sve biti u redu”.

“Ja bih nadoplatio da ga netko odvede daleko od Zvornika i moje kuće, samo da ga moje oči ne vide”, piše otac i zaključuje da mu se sin odaziva na ime Dejan ili nadimak Kriger, a ljuti se kad ga zovu Putko.

Na istom internet oglasniku danas se pojavio i drugi oglas za prodaju sina. “Prodajem sina konja” je naslov oglasa, a ispod toga stoji da je cijena 50 konvertibilnih maraka, ali može i zamjena za opanke.

Oglas je objavio otac iz Drvara, koji u kratkom opisu piše da prodaje “debilnog sina”. “Prodajem sina konja! Svaki dan se budi, ide u kafić na internet, jer je postao ovisan o Facebooku. Stavlja debilne statuse, slike i slično i to mu predstavlja sve u životu”, piše otac drugog mladića u oglasu te dodaje kako mu potom “glumi neku facu, ali je seljak”.

“Iz Drvara smo, ali njemu čak i FB stoji da je iz Banja Luke. Nikada nije imao curu, ali na FB je glavni”, piše dalje otac te dodaje da nikakve koristi od njegova sina koji sramoti obitelj tako što javno iskazuje “svoju nacionalnu mržnju”. “Samo vam je potrebno da mu date novac za internet, piće i slično”, zaključuje otac u oglasu.