Pridružimo se akciji “Pomozimo Kristijanu Horvatu”

U utorak će se na Trgu bana Jelačića, od 19:00 do 22:00 sata, održati kulturno zabavni program u kojem će sudjelovati: Željko Ćorluka-Čupo, poznati hrvatski pop pjevač-povratnik iz iseljeništva, plesna skupina na svili Traumatic Arts te DJ-i Nowell i Ved Run.

kiki-trg-b-jelacica

Program je prvenstveno humanitarnog karaktera u kojem se prikupljaju sredstva za Kikija kroz
kampanju “Mladost za mladost” o kojoj možete više pročitati na Facebook stranici.

Unutar programa bit će i kratko predstavljanje kandidata HKDU-a, Deana Golubića koji se kandidirao na predstojećim lokalnim izborima u Zagrebu.

Kikijeva majka Slavica Horvat zahvalila je svim dobrim ljudima koji su do sada pomogli.

Evo njezine poruke objavljene putem Facebooka:

Zahvaljujući vašim dobrim srcima, vašoj svesrdnoj pomoći, Kiki je bio do sada na 54 tretmana integralne neurorehabilitacije, iza njega je 108 sati vježbanja sa fizioterapeutom, dobio je 648 injekcija, odrađena su 47 tretmana akupresure i refleksoterapije, 32 tretmana bioenergijom, omogućeno mu je svakodnevno uzimanje proteinskih pripravaka i tableta… i sve to je pokazalo rezultate!
Zahvaljući svima vama, Kiki hoda! Ukočen je to hod, pomalo „drven“ i „pijan“ , ali nama izgleda skoro manekenski! Hoda bez štaka! Nema zanošenja u hodu, tek povremeno „saplitanja“. Može sam sjedati, ustajati i prije svega, bez da o tome razmišlja, držati glavu! Njegova lijeva šaka nema više izgled pandže: on može lagano micati prstima te ruke i imamo nadu da će se prstima vratiti i funkcija.
Pred nama je još duga borba, svjesni smo toga, ali sada znamo da nismo sami! Pred nama su još četiri mjeseca u kojima moramo ovim istim intezitetom obavljati tretmane i tek će se tada moći napraviti prva ozbiljnija medicinska procjena Kikijevog kliničkog statusa i medicinska obrada postignutog , te određivanje kako, koliko i u kojem smijeru nastaviti kroz narednih šest mjeseci. Iza nas je 67 dana borbe u kojima se veselimo svakom uspjehu i pomaku, a zatomili smo zebnju i strah. Iza nas je 67 dana u kojima slavimo život! Hvala vam beskrajno na tome jer ste nam svi vi to omogućili!
Vašim telefonskim pozivima humanitarnog telefona, akumulirali ste sredstva za narednih 25 tretmana, a na Kikijevom računu se (sa današnjim danom) nalaze sredstva za 8 tretmana.
Zahvaljujemo svima vama, jer sami ne bismo uspjeli! Hvala vam što ste nam ulili nadu i osvjetlili ovaj mračni tunel u kojem smo se našli! Vašim uplatama, pozivima na telefon, omogućili ste Kikiju poboljšanje kvalitete života o kojoj više nismo mogli ni sanjati! I da, dobro ste primijetili, danas pišem o životu, o kvaliteti života za Kikija, jer danas sam uvjerena da ćemo pored ljudi kakvi ste vi, dobiti ovu okrutnu bitku za život!
Hvala vam svima što ste postali majke i očevi Kikiju i nesebično mu darujete život! Beskrajno, iskreno i od srca HVALA! ♥ ♥ ♥ ♥
Nemojte mi zamjeriti što vas nisam imenovala, što nisam ponaosob zahvaljivala, ali mnogi su zamolili da ostanu anonimni u svojem dobročinstvu.