PREGAZIO ČOVJEKA I PRODUŽIO: Šest sati nakon toga sam došao u policiju

Policija
Ilustracije | Foto: PU zagrebačka

Šest sati nakon što je u mjestu Zgališće, na cesti D-26, od Dubrave prema Čazmi, na kolniku pronađeno beživotno tijelo nepoznate osobe, policiji se predao muškarac koji je najvjerojatnije skrivio prometnu nesreću.

Po dojavi, policijski službenici su izišli na mjesto događaja i potvrdili da se na kolniku doista nalazi tijelo smrtno stradalog 47-godišnjaka.

Na mjestu događaja prometna policija provela je očevid, koji je vodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć prometnih vještaka.

Oko 10 sati u prostorije policije došao je 54-godišnji muškarac, a koji je temeljem medijski popraćene informacije o toj prometnoj nesreći shvatio da dok je upravljao teretnim vozilom bjelovarskih registarskih oznaka u navedeno vrijeme najvjerojatnije on naletio na muškarca čije je beživotno tijelo i pronađeno na kolniku, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem i ujedno provedenim očevidom na samom mjestu prometne nesreće, sumnja se da je svojim vozilom udario 47-godišnjaka, pa će protiv njega biti podnesena kaznena prijava.