Poštari koji se ne boje pasa posjetili Azil Dumovec

Azil Dumovec je gradsko sklonište za životinje u kojem, ako imaju sreće, završe brojni napušteni kućni ljubimci. Osim što se u Dumovcu životinjama pruža veterinarska pomoć, psi prolaze i školu socijalizacije kako bi se što prije udomili i dobili priliku za bolji početak s novim odgovornim vlasnicima.

dumovec-psi-i-postari
Ono što većina građana Zagreba ne zna, jest da su psi u Azilu Dumovec multitalentirani psi. Neki od njih doniraju krv za spašavanje drugih pasa, neki prolaze tečaj za radne pse, a neki su neizostavan dio popularnog programa edukacije koji se provodi u vrtićima i školama.

Zbog brojnih medijskih priloga psi iz azila Dumovec imaju i iskustva pred kamerama, a pozirali su za kalendare, video spotove kojima se promovira udomljavanje, sudjelovali na raznim eventima i modnim revijama.

Zato nije bilo stresa kad je CityEX za potrebe svoje nove reklamne kampanje odlučio angažirati profesionalce – pse iz azila Dumovec.

Uz modele, prave zvijezde ovog snimanja bili su: 50-kilogramska maza Kan, mudra Cica, prekrasna Bonnie te prijatelji Joe i Cef.

Za ovaj profesionalni angažman psi su nagrađeniposlasticama, hranom, ali i pravim honorarom koji će se utrošiti na igračke, druge sitnice koje su njima bitne te izgradnju novog poligona za trening pasa.

„Psi su divniljubimci, ali držanje i odgoj pasa je odgovoran posao što nažalost mnogi nisu ili ne žele znati, pa psi moraju tražiti novi dom. Srećom tu je Azil Dumovec. Nadamo se da će i ova naša kampanja pridonijeti udomljavanju pasa iz Azila te da će ih CityEX poštari uskoro susresti kod naših klijenata“, izjavio je Dražen Breglec, član Uprave CityEX-a te dodao kako će CityEX i ubuduće podržati sve aktivnosti azila u Dumovcu kroz donacije ali i promociju udomljavanja napuštenih životinja.

„Ovo je samo početak suradnje sa tvrtkom CityEX koja je kao i druge tvrtke prepoznala trud koji Azil ulaže u promoviranje udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca“, izjavili su u Azilu Dumovec uz poziv kompanijama da se pridruže akcijama koje organiziraju.