Poštanski ured 10250 Lučko preseljen na novu adresu

Poštanski ured 10250 Lučko preseljen na novu adresu
Foto: Hrvatska pošta

Od danas je poštanski ured 10250 Lučko, koji je poslovao u Puškarićevoj ulici 15, počeo s radom na adresi Gaj 4.

Korisnicima su na novoj lokaciji dostupna dva šaltera i financijski kutak na kojima mogu obaviti širok spektar usluga. Osim poštanskih, korisnicima su na raspolaganju i bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske te maloprodajne usluge.

U sklopu projekta Banka u Pošti, u poštanskom uredu u Lučkom, ali i u svim ostalim poštanskim uredima u Hrvatskoj, privatnim i poslovnim korisnicima dostupne su i bankarske usluge Hrvatske poštanske banke. Privatne tvrtke, mali i srednji poduzetnici od kraja prošle godine u poštanskim uredima mogu otvoriti poslovni račun HPB-a, obavljati nacionalni platni promet u kunama, ugovoriti internetsko i mobilno bankarstvo, depozit, karticu i ostale bankarske proizvode i usluge. Ovim projektom tisuće malih i srednjih poduzetnika dobili su opciju poslovnog bankarstva u susjedstvu.

Razvojna strategija Pošta2022. pridaje veliku važnost temeljnom poslovanju i dostupnosti usluga u mreži od 1016 poštanskih ureda, koji se nalaze u više od 800 hrvatskih naselja. Nova lokacija poštanskog ureda 10250 u Lučkom dio je šire strategije Hrvatske pošte kojom se u poštanskim uredima korisnicima diljem Hrvatske omogućuje da što više usluga obave u svojem susjedstvu.

Radno vrijeme poštanskog ureda 10250 Lučko ostaje nepromijenjeno: od ponedjeljka do petka od 8:00 do 18:00 sati i subotom od 8:00 do 13:00 sati.