POSLUŠJATE: Dalibor Brun, jedan od naših najvećih pjevača zabavne glazbe, objavio novu pjesmu

Dalibor Brun, jedan od naših najvećih pjevača zabavne glazbe, objavio novu pjesmu
Foto: Croatia Records

Dalibor Brun, jedan od naših najvećih pjevača zabavne glazbe novom pjesmom “Noćas si u snove došla” sprema se osvojiti radijski eter.

Pjesma autora i glazbenog producenta Duška Rapoteca (glazba i aranžman) i Lući Svilar (tekst) odlično se nadovezuje na Brunove dosadašnje singlove koji su obilježili njegovu bogatu karijeru.

Dalibor Brun – Noćas si u snove došla

Dalibor Brun jedan je od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, a povratak u glazbeni svijet i nove pjesme sigurno su razveselili njegovu publiku.

Nakon hit singla “Pijem, pijem”, Brun nastavlja s radom na novom albumu te se najnoviji singl “Noćas si u snove došla” odlično melodijski i žanrovski nadovezuje na prethodni. Za “Noćas si u snove došla” je snimljen i prekrasan videospot u režiji Zdravka Valentina.

Svoju diskografsku priču započeo je 1973. godine kada je za tadašnji Jugoton objavio LP “Voljenoj”, a tijekom 70-ih za istu kuću objavio je još nekoliko uspješnih albuma. Ovaj veliki glazbenik omiljenog glasa, iza sebe ima karijeru koja traje više od četiri desetljeća.

Snimio je preko 50 ploča, nastupao na svim važnijim festivalima, a imao je i svoj TV show. Posljednji studijski album “Nema spavanja” objavljen je za Croatia Records 2004. godine, a na najveće hitove iz njegove karijere podsjeća kompilacija “The Best of Collection” objavljena 2015. godine.

Devedesetih godina Dalibor je objavio i album sa skladbama Đorđa Novkovića “Mega mix (29 hitova)” koji je do današnjih dana, ostao jedan od rekordera u prodaji hrvatske diskografije.