POSLUŠAJTE: Željko Krušlin Kruška & Latino predstavili radiofoničnu pjesmu “Pređimo na stvar”

Foto: Screenshot Youtube / Croatia Records

Iz pera kantautora Željka Krušlina Kruške proizašao je još jedan radiofonični singl simboličnog naziva “Pređimo na stvar”. Vedra, poletna pjesma sa specifičnim autorskim potpisom nosi pregršt pozitivne energije i sjajna je najava nadolazećeg nam toplijeg vremena.

Singl za koji glazbu i tekst potpisuje upravo Željko Krušlin Kruška nastao je u studiju Martina Žuneca, koji osim produkcije potpisuje i aranžman. Autor veselog spota je Igor Ilić, redatelj čije se ime veže uz posljednjih nekoliko spotova ovog sastava.

“Uživao sam u svakom segmentu stvaranja novog singla ‘Pređimo na stvar’. Kad se riječi i glazba stope u nerazdruživu cjelinu možete si kao autor dozvoliti određenu količinu zadovoljstva. U fokusu sam imao svoju najdražu ideju, a to je ljubav. Opisao sam omiljene scene vezane uz ljubavne odnose pokušavajući biti lepršav i nepretenciozan. U vremenu u kojem živimo, pokušao sam kroz pjesmu dati vedrinu i optimizam kako glazbom, tako i tekstom, a ona je ordinarna, jednostavna i ‘ne pravi se važna’. Uživajte, pjevajte i plešite na ove vedre taktove”, poručuje Željko Krušlin Kruška.

Novim singlom Željko Krušlin Kruška & Latino korak su bliže objavi dugoočekivanog studijskog albuma. Nastavak je ovo iznimno bogate karijere koja je iznjedrila bezvremenske hitove poput: “Gdje je ljubav tu si ti”, “Divno je biti nekome nešto”, “Gdje si bila cijelu noć”, “Smotala si me” i “Kad bi tvoji jastuci”. Sudeći po najavnim singlovima, novi album bit će prava glazbena poslastica.

Željko Krušlin Kruška & Latino – Pređimo na stvar