POSLUŠAJTE: Pjesma “Nebo bez ptica” Davorina Bogovića u novom aranžmanu [VIDEO]

Foto: Croatia Records

Davorin Bogović ponovo je snimio pjesmu “Nebo bez ptica”, u novom aranžmanu. Ovu snažnu baladu odabrao je iz kajdanke Borisa Hrepića Hrepe i prema njegovom priznanju ona je uz “Nizbrdo od ljubavi” bila jedna od najboljih pjesama o rastanku koje je Hrepić napisao.

Novom obradom ove prekrasne pjesme Bogović ujedno najavljuje novi studijski album.

⬇ Davorin Bogović – Nebo bez ptica ⬇

“Pjesma mi se najviše svidjela pa iako je snimljena prije nekoliko godina, sada smo je odlučili ponovo snimiti u novom aranžmanu, a to smo dokumentirali i spotom. S nama je ovog puta bio i sjajan violinist Antun Stašić kao i Antonija Vrgoč-Hrepić, koju više i ne smatram gostom već članicom naše stalne postave. Mislim da će se dobro vidjeti i čuti odlična uigranost benda, a mislim da sam je i ja poprilično dobro otpjevao, rekao je Bogović.

Već je poznato kako na ovim prostorima iskonsku ljubavnu punk baladu može snimiti samo Davorin. Tako je videospot spoj Bogovićeve iskrene emocije i prepoznatljivog rock stila kojeg prekrasno nadopunjuju ostali članovi benda; Boris Hrepić, Ernest Vinković, Leo Anđelković i Tomislav Hajak. Zajedno su u spotu dočarali ono što riječi nisu mogle. Spot je sniman u produkciji CMC televizije.

Prethodni singl “Migrena”, Bogović je snimio s glumicom kazališta Žar ptica, Ana Marijom Bokor Vrdoljak, a osim ovog dueta na novom studijskom albumu naći će se i singl “Ljubav kao vjeran pas” nastao u suradnji s Predragom Martinjakom i Nenadom Ninčevićem, koji je unio određenu svježinu Davorinovom rockerskom opusu.