POSLOVNO UMREŽAVANJE: U srijedu se u Zagrebu održava četvrti Adria Business Network

POSLOVNO UMREŽAVANJE: U srijedu se u Zagrebu održava četvrti Adria Business Network
Foto: Press

U organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić u srijedu će se, u Kongresnom centru Forum Zagreb, Radnička cesta 50, održati četvrti Adria Business Network.

U prvom dijelu eventa gošća predavačica je Dace Ulste koja okuplja hrvatske poduzetnice i pomaže im na učinkovit način doći do novih klijenata i poslovnih prilika putem međusobnih osobnih preporuka koristeći BNI strukturirani i fokusirani sistem poslovnog umrežavanja.

Prije 6 godina je dovela u Hrvatsku BNI – najveću i najuspješniju svjetsku mrežu za poslovno umrežavanje, koja trenutno broji 250 000 aktivno uključenih poslovnih subjekata iz 80 zemalja.

Hrvatski poduzetnici su kroz djelovanje u BNI-u, putem osobnih međusobnih preporuka, sklopili poslove u neto vrijednosti većoj od 8 milijuna EUR-a, i to bez ikakvih provizija.

Postignuti rezultat dokazuje da je Dace Ulste ekspert za poslovno umrežavanje, a njezina specijalizacija je “referral” marketing koji poduzetnicima daje alate za rast i razvoj svojeg poslovanja, kako bi radili pametnije, a ne više i teže.

Više informacija o poslovnom umrežavanju u Hrvatskoj: www.bni-zagrebeast.com ili globalno na www.bni.com

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustava s gošćom predavačicom te ostalim sudionicima.

Početak je u 18 sati, broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka https://www.entrio.hr/event/turning-contacts-into-contracts-7374.

Adria Business Network događaj održava se svaki mjesec i traje u prosjeku 2 sata.