Pomozite policiji pronaći trojicu opasnih razbojnika, prepoznajete li ih?

Zagrebačka policija intenzivno traga za trojicom razbojnika, pljačkaša koji su orobili banku, benzinsku postaju i radnju za otkup plemenitih metala. Svi koji nešto znaju ili su im osobe sa slika nadzornih kamera, poznate, policija moli da im se što prije jave u najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu [email protected].

prvi

Jedan od njih ruci pravde izmiče još od svibnja prošle godine, kad je u Ulici Ivane Brlić Mažuranić, orobio poslovnicu za otkup zlata i ostalih plemenitih kovina. Čovjek je isto mjesto pohodio i u veljači ove godine, a lani u prosincu opljačkao je i radnju u Ulici Alberta Fortisa.

Star je 35-45 godina, visok oko 190 cm, jače tjelesne građe, tamnije puti, okruglog lica i kraće smeđe kose, a za vrijeme kriminalnih randi nosio je maslinastu ili tamniju bež jaknu s kapuljačom, s debljom crtom na rukavima, te tamnu trenirku ili hlače, a na nogama crne adidasice.

drugi

Drugi traženi je lani u studenom na Aveniji Dubrava i u Zagrebačkoj ulici u Sesvetama u veljači ove godine, prijeteći pištoljem i puškom, orobio dvije banke. Star je 30 do 40 godina, visok do 175 cm, mršavije ili srednje građe, upalih obraza i smeđih očiju, a imao je tada i kraću riđu bradu.

treci

Policiji je nepoznat i treći čovjek, što je ovoga rujna u Škorpikovoj banuo na benzinsku postaju i odnio utržak nakon prijetnje pištoljem. Visok je oko 175 cm, 50-55 godina, mršaviji, a tad je imao plavu jaknu s bijelim logom na prsima, te plave traperice, vunenu kapu iste boje i sunčane naočale.