POLICIJA UPOZORAVA: U nedjelju će u središtu Zagreba doći do kratkotrajnog zaustavljanja prometa

Policija
Foto: PUZ

Zbog humanitarne manifestacije u nedjelju će na kraće vrijeme biti zaustavljen promet u u nekim ulicama u središtu Zagreba, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Riječ je manifestaciji “Bukom motora protiv tišine ALS-a” koja se održava u organizaciji Udruge Neuron iz Zagreba.

U sklopu manifestacije održat će se moto “defile” ulicama Grada Zagreba, i to, kako je predviđeno, u vremenu od 11.45 do 13 sati, pa će zbog toga doći do kratkotrajnog zaustavljanja prometa po sljedećoj trasi: Ulica Eugena Podaupskog – Zahorova ulica – Branimirova ulica – Heinzelova ulica – Kvaternikov trg – Vlaška ulica – Šoštarićeva ulica – Trg Josipa Langa – Branjugova ulica – Trg Europe – Palmotićeva ulica – Branimirova ulica – Heinzelova ulica Ulica Eugena Podaupskog.

Policijska uprava zagrebačka moli za razumijevanje i strpljenje sve građane, odnosne sudionike u prometu koji se u navedeno vrijeme zateknu u zoni zabrane prometa.

Važno je poštivati upute policijskih službenika na navedenoj trasi radi što bolje protočnosti prometa te kako ne bi došlo do ugrožavanja sudionika defilea ali i svih sudionika u cestovnom prometu u zonama trase kretanja.