Policija pronašla mladića koji je ukrao tramvaj, punoljetan je, učenik srednje škole…

Foto: ZG express

Zagrebačka policija je pronašla mladića koji je prije nekoliko dana ukrao tramvaj u Zagrebu. Mediji doznaju da je riječ o učeniku srednje škole!

“Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari’. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu”, priopćila je PU zagrebačka.
Kako doznaje portal 24 sata, mladić je punoljetan, inače učenik srednje škole.

U četvrtak, oko 23.15 sati na području Trešnjevke, Ozaljskoj ulici, tada nepoznati počinitelj došao je do tramvaja, koji je bio nezaključan te ga stavio u pogon i odvezao se do Tratinske ulice, gdje je ostavio tramvaj i udaljio se u nepoznatom smjeru.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dojavu o događaju zaprimili su od odgovornih osoba ZET-a. Od ZET-a je policija dobila i video zapis iz tramvaja u vrijeme događaja.

Jučer, 7. travnja u večernjim satima, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske uhitili su 19-godišnjaka na svom području, dok će se danas provesti kriminalističko istraživanje u Policijskoj upravi zagrebačkoj, stoji u objavi PU zagrebačke.