Policija privela osobu koja se dovodi u vezu s pokušaju ubojstva u Španskom

Policija
Ilustracija | Foto: MUP

Zagrebačka policija objavila je da je privela osobu koja se dovodi u vezu s pokušajem ubojstva u Španskom.

“U odnosu na pokušaj ubojstva koji se dogodio sinoć 24. veljače oko 19.40 sati u Zagrebu, u službenim prostorijama policije nalazi se osoba koja bi mogla imati korisna saznanja o događaju. Kriminalističko istraživanje je i dalje u tijeku uz nastavak intenzivnih mjera i radnji policije s ciljem pronalaska počinitelja”, priopćila je PU zagrebačka.

Pozivajući se na neslužbene izvore, Telegram piše da je policija privela ženu za koju se vjeruje da je vozila BMW u kojem je napadač pobjegao nakon što je žrtvu, 44-godišnjeg taksista, upucao u glavu. Zasad nije poznato je li žena u svojstvu suoptuženice ili svjedokinje.

Mediji su ranije objavili neslužbenu informaciju da je muškarac koji je pokušao ubiti 44-godišnjaka s mjesta zločina pobjegao u BMW-u tamne boje te da policija zna registarske oznake tog vozila.

Podsjetimo, jučer oko 19.40 sati na parkiralištu u ulici Dobriše Cesarića nepoznati počinitelj je pucanjem iz vatrenog oružja pokušao ubiti 44-godišnjaka.

Liječnička pomoć ozlijeđenom muškarcu je pružena u zdravstvenoj ustanovi gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te da je životno ugrožen.