Ilustracija | Foto: ZG express

U službene prostorije policije danas je priveden 62-godišnji vozač Hitne pomoći koji sinoć na Bundeku vozilom naletio na maloljetnike, objavila je PU zagrebačka.

U tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života ili imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni će biti uz kaznenu prijavu, u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zagrebačke.

Podsjetimo, policija je ranije objavila priopćenje u kojem stoji: “Jučer, 21. lipnja oko 21.45 sati u Novom Zagrebu, s južne strane jezera Bundek kod spasilačkog tornja, djelatnici hitne medicinske pomoći u svom su vozilu marke Volkswagen Crafter, pružali liječničku pomoć maloljetnoj osobi zbog sumnje na intoksikaciju. Nakon čega je 62-godišnji vozač krenuo vozilom preko travnato-zemljane površine prema kolniku za izlaz da bi u tom trenutku vozilom ozlijedio troje maloljetnika, a koji su se nalazili na travi sjedeći, a jedan od njih ležeći u neposrednoj blizini vozila hitne pomoći.”

Ozlijeđenom maloljetniku liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok su maloljetnice lakše ozlijeđene te im je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti.