POLICIJA OBJAVILA DETALJE: Na ženu naletio auto dok je pony biciklom prelazila ulicu, teško je ozlijeđena

POLICIJA OBJAVILA DETALJE: Na ženu naletio auto dok je pony biciklom prelazila ulicu, teško je ozlijeđena
Ilustracija | Foto: Canva

Na križanju Ljubljanske avenije i Savske opatovine jučer je teško ozlijeđena 57-godišnja žena na koju je, dok je pony biciklom prelazila ulicu, naletio automobil.

“Jučer, 20. veljače oko 19 sati, 57-godišnjakinja je upravljala biciklom marke Pony, a kretala se biciklističkom stazom po nogostupu koja se nalazi uz sjeverni rub sjevernog kolnika Ljubljanske avenije u smjeru istoka, odnosno nije se kretala biciklističkom stazom uz desni rub kolnika namijenjenom za njezin smjer kretanja koja se nalazi na južnom nogostupu Ljubljanske avenije”, objavila je Policijska uprava zagrebačka.

Dolaskom do raskrižja Ljubljanske avenije i Ulice Savska opatovina s nogostupa se uključivala u promet biciklističkom stazom na obilježenom pješačkom prijelazu preko zapadnog kolnika Ulice Savska opatovina u smjeru istoka.

Tom je prilikom na nju naletio osobni automobil marke Fiat 500 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 46-godišnjakinja, a kretala se zapadnim kolnikom Ulice Savska opatovina u smjeru juga te je u trenutku prometne nesreće zadržavala smjer kretanja, precizira zagrebačka policija.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 57-godišnjakinja, liječnička pomoć pružena joj je u KBC Sestre milosrdnice.

Komentari