Poklon za kreativnost: OŠ Grigor Vitez dobila plazma TV

Uz čestitke učenicama 2.a razreda Osnovne škole Grigor Vitez, Ani Budimlija, Iskri Car, Sari Martinić, Karli Puntarić, Ruti Rogina, Tini Tomašić i mentorici Vanessi Golubić, za pobjedu na natječaju za “Vizualni identitet proslave Dana Europe u Gradu Zagrebu 2013.” u svibnju ove godine, gradonačelnik Milan Bandić jutros im je u njihovoj školi predao plazmu TV.

os-grigor-vitez
“Ovo je poklon za vašu kreativnost, trud i pobjedu, a nadam se da će vam biti i dodatni poticaj za buduće uspjehe”, rekao je gradonačelnik, s porukom da i dalje marljivo uče, ali da se i zabavljaju i igraju.

Natječaj za “Vizualni identitet proslave Dana Europe u Gradu Zagrebu” održava se već osam godina u organizaciji Grada Zagreba – Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, a pobjednički rad koristi se na promotivnim plakatima postavljenima u povodu proslave Dana Europe u Zagrebu.

“Jako smo ponosni i sretni što su ove godine baš naše učenice pobijedile na natječaju za Vizualni identitet proslave Dana Europe u Gradu Zagrebu 2013.”, naglasila je ravnateljica Škole Tatjana Vuletić. U natjecanju smo sudjelovali zadnjih osam godina, koliko se održava, a i ubuduće ćemo, dodala je ravnateljica, ističući da su posebno ponosni i na činjenicu da je njihova škola jedina u Zagrebu koja je u program školovanja uključila i djecu s posebnim potrebama – fizičkim i mentalnim.

Prigodnoj svečanosti prisustvovala je i predstavnica Gradske uprave Münchena Rita Stengen te ravnatelji osnovnih i srednjih škola Grada Münchena koji su u posjeti školi Grigor Vitez.