Pogledajte kakvog je ljepotana Kia pripremila za salon u Ženevi

Kia Motors će na salonu automobila u Ženevi predstaviti inovativni koncept Sportspace. Stvoren je za duge vožnje, osmišljen je za brza putovanja s maksimalnim komforom i minimalnim stresom, a u skladu s tradicijom grand tourera i vikend izleta.

kiasportspace

Dizajniran u Kijinom dizajnerskom studiju u Frankfurtu pod vodstvom Gregoryja Guillaumea, glavnog europskog dizajnera, Sportspace donosi jedinstven i privlačan oblik. Vozilo je nastalo kao rezultat predanosti modnom i uzbudljivom prevozu za četiri osobe, a koje je i prostrano i funkcionalno, bez žrtvovanja performansi, održivosti i štedljivosti po kojima je Kia poznata.

S grilom “tigrovog nosa” prepoznatljiva Kia može se pohvaliti usklađenim proporcijama i jednostavnim, čistim površinama zbog čega Sportspace na cesti ostavlja odvažan i dinamičan izgled. Istovremeno nudi visok nivo komfora i znatan praktičan prtljažni prostor.

“Odlučili smo se za dizajn koji predstavlja potpuno novi rod grand tourera – za aktivne ljude kojima vikendom treba razuman prtljažnik, ali ne nauštrb vožnje u stilu, s komforom i sportskim elementima”, objašnjava Gregory Guillaume, Kijin glavni europski dizajner.

kiasportspace-2

Komentari