Počinje Ambienta: Prilika da vidite namještaj iz Čilea, Etiopije, Kostarike…

Na Zagrebačkom velesajmu počinje najveći međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije u ovom dijelu Europe. Po 40. put se održava Ambienta.

ambienta
U 8 paviljona, ali i na vanjskom prostoru svoje proizvode će nam predstaviti izlagači iz čak 28 zemalja svijeta. Među njima su i namještaj iz Čilea, Etiopije, Francuske, Indije, Kine, Kostarike, Švedske…

Uz izložbeni dio održat će se i niz stručnih skupova i predavanja, izložbi, koncert, a dio programa je i projekt ‘Drvo je prvo’ kojem je cilj upoznati građane sa svim prednostima namještaja od drva.

Na Ambienti ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskih fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskom gospodarskom komorom.

Tradicionalno bogat i raznovrstvan program stručnih i popratnih događanja počinje Poslovnim klubom na kojem će gospodarstvenici iz drvno prerađivačkog sektora imati priliku razmijeniti mišljenja s predstavnicima Vlade i vladinih institucija.