Planet Obuća otvorila 113. poslovnicu u Hrvatskoj

Planet Obuća, najveći hrvatski maloprodajni centar obuće, otvoro je vrata svoje nove, 113. poslovnice u Hrvatskoj i to u sklopu novootvorenog City Colosseum trgovačkog centra u Slavonskom Brodu. To je prva prodavaonica Planet Obuće u tom gradu, a ujedno i 133. po redu u cijeloj regiji.

planet-obuca-sl-brod

Novootvoreno prodajno mjesto Planet Obuće u Slavonskom Brodu površine je 430 četvornih metara i zapošljava 8 novih djelatnika.

“Otvorenje prodavaonice u Slavonskom Brodu dio je dugoročne strategije Planet Obuće i nastavak širenja ne samo na domaćem, već i na regionalnom tržištu, pri čemu mislim na područje susjednih zemalja. Osiguravamo kvalitetan i učinkovit plasman naših proizvoda s naglaskom na modernu i trendovsku obuću vrhunskog dizajna. Iz tog razloga, ovog smo mjeseca i krenuli u suradnju s našom poznatom pjevačicom Indirom Vladić koja nam je postala zaštitno lice i glavni promotor naše nove proljetne kampanje.

Nastavak ove suradnje bit će novi brendirani modeli cipela pod nazivom “Testirano by Indira” kao parafraza naše poznate krilatice “testirano korakom” i kao takvi, predstavljat će naš modni highlight za tekuću sezonu i trend koji se slijedi”, istaknuo je prilikom otvorenja nove poslovnice direktor Planet Obuće, Zvonimir Filipović.

Centri pod nazivom “Planet Obuća” odlikuju se najširim izborom sezonske obuće i asortimana, te poslovanjem u više stotina kvadratnih metara, dok se manji saloni pod nazivom “Svijet obuće” i “Planika” uže specijalizirani.

Nakon otvorenja ove poslovnice u Slavonskom Brodu, i u skladu sa strategijom ekspanzije, do kraja godine u planu je otvaranje još 12 novih trgovina.

Komentari