Ovo je Tina, pogledajte njen spot s proslavljenim Nikom Pulićem

Tina, punim imenom Kristina Iveković, već je nekoliko godina aktivna na hrvatskoj glazbenoj i klupskoj sceni. Nakon više od 10 godina stjecanja iskustva s različitim bendovima na pozornicama diljem Hrvatske a i šire, suradnjom s brojnim eminentnim hrvatskim glazbenicima – Tina se odlučila ozbiljnije posvetiti samostalnoj karijeri.

tina

Tako početkom 2013. godine okuplja oko sebe impresivan tim profesionalnih suradnika s kojima započinje raditi na velikom glazbenom projektu – svom prvom samostalnom albumu koji će biti objavljen pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records koja je prepoznala potencijal mlade glazbenice.

Za prvi, ujedno i najavni singl albuma pod nazivom “Tebe više nema” nedavno je snimljen i video spot čiju produkciju i režiju potpisuje Dario Godič (Cinematix Studio), a u njemu Tini u pomoć priskače i hrvatski automobilistički as Niko Pulić.

‘U središtu zbivanja je mlada samosvjesna žena (Tina) koja je zatočena u sebi poput goluba Gugija i čiji se život baš kao onaj ribice Srećka vrti u zatvorenom krugu, otkad ju je napustio ‘On’ (Elvis Simić). Iako svim silama želi vratiti vrijeme, ipak se odlučuje zakoračiti u novi život, uz podršku Prijatelja (Niko Pulić) koji se pojavljuje u pravom trenutku. ‘

Autor glazbe i stihova je poznati hitmejker Mario Vestić (autor većine pjesama benda ‘Opća opasnost’) koji ujedno potpisuje i sav materijal koji će se naći na albumu ‘Most preko tuge’, dok je za aranžman zaslužan Toni Lović (‘Zabranjeno pušenje’). Izvršni producent albuma je Boris Zeljak, a marketing projekta potpisuje Ivanka Bičak.

A osim u glazbenim vodama Tina dobro pliva i u onim televizijskim. Mlada glazbenica, ugodnog baršunastog vokala i atraktivnog izgleda izvrsna poznavateljica domaće i ino glazbene scene, nekad je bila voditeljica glazbene emisije Music Live Show na Z1 televiziji, trenutno vodi glazbeni show na DMC televiziji. Pravi proljetni singl ˝Tebe više nema˝ označava Tinin novi glazbeni početak i zasigurno će oduševiti sve poklonike hard-pop-rocka (i one koji će to tek postati), kao i Tinin album prvijenac ‘Most preko tuge’ čiji se izlazak očekuje do kraja godine.