“Ovo je rovovska borba!” Popularni radijski voditelj nalazi se u KB Dubrava zbog zaraze Covidom-19

Trpimir Vicković Vicko
Foto: Facebook / Trpimir Vicković Vicko

Popularni radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko primljen je u KB dubrava zbog komplikacija sa zarazom koronavirusom.

Iz bolnice se oglasio s dvije objave na Facebooku. “KB Dubrava, full tretman, bolje je…”, napisao je popularni voditelj, a jedan sat kasnije još je dodao: “#kapa dolje svim zdravstvenim trudbenicima”

“COVID pozitivan sam. Zadnja tri, četiri dana ne mogu na noge, ali nisam na respiratoru”, izjavio je Vicko u kratkom razgovoru za Večernji list te dodao: “Dijabetes je uz COVID učinio svoje, tako da sam ovdje na stalnim pretragama i observaciji do daljnjeg.”

“Mogu vam reći da sada ovo gledam iz prvog reda i svaka čast ovom osoblju. Ovo je prava rovovska borba”, rekao, opisujući svoje dojmove iz bolnice.

“Prognoza za ozdravljenje je povoljna. U pouzdanim sam rukama i vjerujem da znaju što rade”, optimističan je na kraju razgovora.

Podsjetimo, poznati voditelj već se 26 godina bori s dijabetesom, a sredinom listopada zabrinuo je pratitelje fotografijom iz bolničkog kreveta. Tada je zbog srčanih problema završio u bolnici KB Sveti Duh gdje su ga odmah stavili na tretman kako bi se srce vratilo u normalu.