OTVOREN BEAUTY&HAIR EXPO: Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti

OTVOREN BEAUTY&HAIR EXPO: Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti
Foto: Press / Zagrebački velesajam

Beauty&Hair Expo, najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti, otvoren je danas na Zagrebačkom velesajmu. Sajam nudi prezentacije novih proizvoda, brojne look&learn edukacije i seminare, a ove je godine uveo dva nova segmenta: hair show i tatto&bodypainting.

Otvorila ga je zamjenica gradonačelnika Olivera Majić koja je tom prilikom istaknula da današnji Dan žena, žene u Zagrebu “žive” svaki dan, a dokaz tome su vodeća mjesta u gradskoj upravi na kojima se upravo nalaze – žene.

OTVOREN BEAUTY&HAIR EXPO: Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti
Zamjenica gradonačelnika Olivera Majić i direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić | Foto: Press / Zagrebački velesajam

“U Zagrebu ne razmišljamo o muško ženskom poduzetništvu nego kako na tržištu ostati konkurentan. To se odnosi i na ovaj današnji događaj koji mnogi vole nazivati industrijom ljepote. Ja izbjegavam ovu riječ jer ga od industrije razlikuje upravo emocionalni i umjetnički dio i osobnost bez koje ova ljepota ne bi bila moguća“, rekla je Olivera Majić.

“Zavirit ćemo kroz ponudu više od 300 izlagača koji su pripremili prezentacije najnovijih trendova u beauty industriji. Da će naš event zasigurno biti obilježen brojnim superlativima slobodni smo već sada zaključiti jer to je odgovor na naše kontinuirano uvođenje inovativnog sadržaja i rezultat posvećenosti trendovima u ljepoti“, rekla je na otvorenju Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

“Najljepši” sajam Zagrebačkog velesajma od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova. Sajam je namijenjen kako širokoj publici tako i profesionalcima koji na sajmu izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i prezentiraju svoje proizvode i usluge.

Tijekom vikenda održat će se edukativni dvodnevni Hair Show program u paviljonu 8 s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra – Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Na otvorenoj pozornici u samom paviljonu odvijat će se vrlo zanimljiv program predavanja, natjecanja i prezentacija bogat korisnim informacijama i novitetima iz “industrije ljepote”.

Održat će se i dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža odrađenih na Tattoo Areni u subotu 9. te u nedjelju 10. ožujka te Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.

Beauty&Hair Expo traje do nedjelje, 10. ožujka. Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati. Cijena ulaznice je 30 kuna.