Otvara se zračna luka, sud u Velikoj Gorici zabranio štrajk

Županijski sud u Velikoj Gorici odredio je svojim rješenjem privremenu mjeru zabrane daljnjeg provođenja štrajka na području Zračne luke Zagreb d.o.o., Zračne luke Zagreb Trgovina d.o.o. i Zračne luke Zagreb – Ugostiteljstvo d.o.o.

Navedena privremena mjera na snazi je do pravomoćnog okončanja postupka radi utvrđenja zakonitosti štrajka a o čemu se postupak vodi pred Županijskim sudom u Velikoj Gorici. Privremena mjera podrazumijeva trenutni prekid štrajka, javio je Danas.hr.

Po primitku Rješenja Županijskog suda u Velikoj Gorici Zračna luka Zagreb započela je sa pripremama za ponovnu uspostavu svih procesa i otvaranje zračne luke.

“S obzirom da su zrakoplovni prijevoznici za danas, 22.11.2013. već organizirali prijevoz sa alternativnih zračnih luka, te o tome obavijestili putnike, ne može se očekivati normalizacija prometa prema uobičajenom redu letenja tijekom današnjeg dana”, izvijestili su iz Zračne Zagreb odakle očekuju normalizaciju prometa u cijelosti od subote, 23.11.2013. od 00,00 sati.

Iz Zračne luke mole putnike da za sve informacije oko statusa svojih letova kontaktiraju izravno zrakoplovne prijevoznike.