Otvara se klizalište na Velesajmu, u zimskoj radosti Zagrepćani će uživati i u ljetnim mjesecima!

Klizanje
Ilustracija | Foto: Canva

Ponovo se otvara klizalište na Velesajmu, a iz gradske ustanove Upravljanje sportskim objektima poručuju da će Zagrepčani moći uživati u klizanju i početkom ljeta!

“Zadovoljstvo nam je obavijesti korisnike kako smo odlučili nakon naglog prekida sezone klizanja na Velesajmu, ponovno otvorili naše klizalište za rekreaciju građanstva. Kako smo klizalište otvorili za treninge profesionalnih sportaša, odlučili smo razveseliti naše korisnike i građane grada Zagreba, te im omogućiti da u ljetnim mjesecima uživaju u zimskoj rekreaciji”, stoji u priopćenju ustanove Upravljanje sportskim objektima.
 
Klizanje na klizalištu Velesajam počet će u utorak, 09. lipnja, u terminu od 20:00 – 21:30 sati, a građani će ga moći koristiti sve do do 04. srpnja, svakog utorka, petka i subote u večernjem terminu od 20:00 do 21:30 sati.
 
Cijena karte iznosi 15 kuna radnim danom, odnosno 20 kuna subotom. Oni koji nemaju vlastite klizaljke, mogu ih unajmiti na klizalištu po cijeni od 15 kuna radnim danom, odnosno 20 kuna subotom.