Otok hrvatske mladeži na Jarunu – idealno mjesto za VJENČANJE IZ SNOVA!

Jarun - vjenčanje iz snova
Foto: Press

Jezero Jarun je odavno poznato kao oaza rekreativaca, sportaša i idealno mjesto za obiteljska druženja, no ono nudi i razne druge mogućnosti.

Primjerice, sve ljepote i prednosti ove zelene oaze moguće je iskoristiti i za organizaciju vjenčanja budući da je ustanova Upravljanje sportskim objektima pripremila program Vjenčanja na Jarunu koji nudi cjelokupne aranžmane za vjenčanja.

Jarun - vjenčanje iz snova
Foto: Press

Točna lokacija održavanja vjenčanja je Otok hrvatske mladeži, a zainteresiranima je osigurano sve ono što je potrebno za vrhunsku izvedbu: svečana postava stola, svečani meni, profesionalno osoblje, usluga cvijeća i dekoracije i to sve u luksuzno opremljenom šatoru. Također, svim uzvanicima svadbene svečanosti osiguran je besplatan parking unutar Rekreacijsko športskog centra Jarun.

U ponudi su tri paketa, classic, luxury i premium, po cijenama od 65 do 85 eura po osobi, a svi paketi uključuju i poklon iznenađenje za mladence.

“Svi oni koji ne žele da im stres ne pokvari jedan od najvažnijih dana u životu te žele uštediti svoje vrijeme i novac, imaju priliku organizaciju savršenog vjenčanja prepustiti profesionalcima i tako izbjeći nepotrebnu nervozu”, ističu organizatori.

Više informacija možete pronaći na web stranici www.sportskiobjekti.hr.

Jarun - vjenčanje iz snova
Foto: Press