Održan je prvi “Luxury Fairytale event” koji je spojio brojne domaće poduzetnike u hotelu Academia

Foto: Boris Mataković

Unatoč najtoplijoj večeri ove godine mnogobrojni poslovni ljudi okupili su se u vrtu hotela Academia na prvom u nizu događanja pod nazivom Luxury Fairytale.

”Ovakav tip događanja okuplja poslovne ljude koji na svojevrsnom networkingu dobivaju mogućnost promocije svojih proizvoda i priliku da na jednom mjestu razmjene poslovne ideje s ciljem umrežavanja i ostvarenja nekih novih budućih suradnji”, izjavile su Iva Loparić Kontek i Jadranka Hotić iz organizacije.

Cijeli event kojega je vodila Ivana Šundov, imao je i humanitarni karakter. Naime donacije su se prikupljale za rad laringektomiranih osoba iz zbora Optimisti o kojem su pobliže upoznale dirigentica i voditeljica zbora dr. Tamara Živković Ivanović i ambasadorica zbora Antonella Malis.
Brojni poduzetnici i predsjednici uprava raznih uspješnih tvrtki poput Mie Pavelić direktorice camping village Šimuni, predstavnici HG spota, LOGNET-a, Mesoprerade The Meat, Take natural sokova, vinarije Petrač, Skaramuča i Povratak, likera Incanto, Instituta za ljepotu Dharma, beauty salona Patrizia, Tiens Hrvatska, podržali su rad zbora i sudjelovali u programu.

Tijekom večeri održala se i modna revija na kojoj su se predstavile zlatarnice Zaks sa svojom novom kolekcijom nakita inspiriranog hrvatskom heritage baštinom, Optika Anda sa svojom novom kolekcijom sunčanih naočala, torbe VM smart bag design, butici Pervoi i Katarina Mamić design.

Osim poduzetnika eventu su prisustvovale i brojne poznate osobe; slikar Dimitrije Popović, estradni menadžer Zoran Škugor, Nina Slamić Gudeljević, Ivančica Pahor te poznati estetski kirurzi Johann Nemrava i Mladen Duduković.