Održan je četvrti Adria Business Network posvećen poslovnom umrežavanju u Hrvatskoj i regiji

Održan je četvrti Adria Business Network posvećen poslovnom umrežavanju u Hrvatskoj i regiji
Foto: Press

U prostorima Kongresnog centra Forum održan je četvrti Adria Business Network u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić. 

Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Kroz događaj svima je ponuđena prilika da nađu nove klijente te sklope lukrativne poslove.

Održan je četvrti Adria Business Network posvećen poslovnom umrežavanju u Hrvatskoj i regiji
Foto: Press

Gošća predavačica Dace Ulste, direktorica BNI Hrvatske podijelila je s nama višegogodišnje iskustvo o tome kako je networking baš kao što mu i sama riječ kaže net working i da vam za kvalitetnu mrežu kontakata treba više godina da je izgradite. Svaki trajni kontakt počinje follow upom unutar 24 sata, dodatnim kontaktiranjem nakon 7 dana kroz koji će vaš odnos rasti te ponovnom obnovom kontakta nakon 30 dana, kako biste znali u kojoj fazi je vaš odnos. Uvijek bi se trebali voditi mišlju Givers Gain, jer oni koji daju dobivaju.

Evo što su nam o događaju pod nazivom “Turning Contacts into Contracts” rekle organizatorice i voditeljice.

“Iako se već više od desteljeća intenzivno bavim networkingom, večerašnje predavanje donijelo mi je mnoge vrijedne lekcije koje ću primijeniti u nastavku svog poslovanja. Uz naše lojalne posjetitelje ovaj put smo imali i dosta novih pa je to pridonijelo kvalitetnom umrežavanju u završnom dijelu događaja. Svatko tko se smatra networkerom, a još nas nije posjetio, trebao bi to učiniti. Naš događaj je mjesto na kojem ćete upoznati nove kvalitetne osobe i kroz vrijeme s njima izgraditi poslovni, ali i prijateljski odnos. Na takav način i sami funkcioniramo pa vas želimo motivirati u tom smjeru, jer se pokazao ispravnim”, izjavila je je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Kristina Krstinić, vlasnica tvrtke MIKRIS Project Management u Zagrebu i osnivačica Adria Business Networka o događaju kaže: “Nakon kratke stanke u prvom mjesecu startali smo odlučno i uspješno u 2020. godinu. Današnjim predavanjem Turning Contacts into Contracts smo približili poduzetnicima vještine uspješnog umrežavanja i kako najbolje iskoristiti baš takve događaje što je Adria Business Network za širenje svojih poslovnih ideja, predstavljanje usluga i proizvoda, te sklapanje lukrativnih poslova. Sigurni smo da će naši učesnici s entuzijazmom primijeniti predstavljene tehnike u svom poslovanju, naime iz vlastitog iskustva možemo reći da je uspjeh zagarantiran.”

Održan je četvrti Adria Business Network posvećen poslovnom umrežavanju u Hrvatskoj i regiji
Foto: Press

Poslovni partneri događaja su Kongresni centar FORUM Zagreb i Kreativ info.

Sponzori događaja su fotograf Hrvoje Podobnik Gero, InspireMe, Prtenjača delikatese, Aero Print, Kupinovo vino – Kupilek.

Medijski pokrovitelji događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Story.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama te ZGexpress.

Sljedeći Adria Business Network event održava se 4.3.2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb, kada je gost događaja jedan od najpoznatijih fitness trenera u Hrvatskoj, Marko Lončar.