Održan Dan otvorenih vrata u azilu Dumovec

Ovu subotu održan je Dan otvorenih vrata od 10 do 17 sati u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba. Među prvim posjetiteljima došao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, te još jednom podržao rad skloništa.

dumovec-dan-2

To je bila prilika Zagrepčanima da bolje upoznaju rad skloništa, vide brojne pse koji su tamo smješteni, saznaju kako mogu pomoći rad skloništa.
Za djecu je osmišljen bogat program koji je od jutarnjih sati uključivao dječju radionicu, klaunicu koja je izrađivala životinje od balona, facepainting, kreativnu radionicu, i naravno igranje sa štencima. Usprkos brojnim obavezama, azil Dumovec su posjetili igrači Dinama te strpljivo dijelili autograme i slikali se sa mališanima ali i odraslim posjetiteljima.
Zahvaljujući podršci tvrtki Royal Canin i Eukanuba, te udruge Prijatelji životinja posjetitelji su dobili darove i dragocjene savjete.
Atmosferu je zagrijao DJ Venom, te nastup repera IFEEL, koji je svojim pjesmama podsjetio kako kućni ljubimci obogaćuju život.
Dvjestotinjak pasa, stanara azila Dumovec bilo je zahvalno na pažnji, igri, maženju. Veseo dan prepun sadržaja rezultirao je brojnim upitima za udomljavanje, ali i željom posjetitelja da se češće organiziraju slični sadržaji u azilu Dumovec.

dumovec-dan-1